Header image

Tuincentrum

Werk in de Winkel is er speciaal voor medewerkers in de retail, ook voor als je bij een tuincentrum werkt. Je vindt hier praktische informatie, bijvoorbeeld over afspraken uit de cao, winkelcriminaliteit, opleidingen, je loopbaan en je persoonlijke ontwikkelbudget (IOB). Maar ook voor trends en verhalen uit de praktijk kun je hier terecht. Laat je inspireren en haal het leukste uit je baan en alles uit jezelf!

Als medewerker in het tuincentrum weet je dat geen dag hetzelfde is. Met alle verschillende afdelingen, van planten tot woonaccessoires en van bbq’s tot dieren, is er altijd wel iets dat op jouw lijf geschreven is. Met jouw kennis en kunde weet je klanten optimaal te adviseren én te motiveren om thuis aan de slag te gaan. 

Cao

De cao Retail Non-food biedt medewerkers die werken in een tuincentrum  goede, duidelijke en eerlijke afspraken. De cao is afgesloten door sociale partners, waaronder Tuinbranche Nederland. Bekijk hier de cao-afspraken en veelgestelde vragen. Voor medewerkers die in tuincentra werken geldt naast het algemene deel in de cao ook een aparte module met afspraken. De afspraken in de module gaan voor. Als je filtert op de branche waarin je werkt, krijg je de module te zien die voor jou van toepassing is.

Opleidingen 

Voor medewerkers die tuincentra werken is het opleidingsplatform Kiem! opgezet. Op dit platform worden gedurende het hele jaar opleidingen en trainingen aangeboden, specifiek gericht op tuincentrummedewerkers. Zo kunnen medewerkers zichzelf steeds verder ontwikkelen en nieuwe kennis en kunde opdoen. Je vindt het aanbod ook bij retailopleidingen, waar niet-branchespecifieke opleidingen staan. Filter je op de branche waarin je werkt, dan zie je het aanbod dat speciaal voor jou van toepassing is.

Branchevereniging

Tuinbranche Nederland is de brancheorganisatie voor de gehele tuinketen. Het ledenbestand bestaat uit zowel fabrikanten, importeurs en groothandelaren in tuinartikelen (leveranciers) als uit groen- en tuincentra waar de verkoop van tuinartikelen centraal staat (retail). Hiermee is Tuinbranche Nederland de unieke vertegenwoordiger van de totale bedrijfsketen en spreekt zij namens een brede en sterke achterban. Tuinbranche Nederland richt zich op drie verschillende pijlers: Groen & duurzaamheid, Mens & organisatie en Toekomst & retail.

Contactgegevens:
Tuinbranche Nederland
088 973 0608
info@tuinbranche.nl
www.tuinbranche.nl

Vind de leukste vacatures

Het barst van de leuke en bijzondere banen in de detailhandel! Zoek je een baan in een tuincentrum? Check dan de vacatures op Indeed.

Nieuws