03/03/2021 | Leestijd 3 minuten

Vragen, zorgen? De Servicebalie Retail staat al 1 jaar altijd voor je klaar!

Voor veel mensen zijn het nu onzekere tijden. Misschien maak jij je ook wel eens zorgen of heb je vragen over je werk? Hoe doe je het bijvoorbeeld als je mantelzorger bent en al veel aan je hoofd hebt? Of wat als jouw financiële situatie stress oplevert? Voor dit soort kwesties, kun je terecht bij De Servicebalie Retail. Die bestaat nu één jaar en staat voor jou en en je retailcollega's klaar.

Vragen, zorgen? De Servicebalie Retail staat al 1 jaar altijd voor je klaar!

Een jaar geleden is de Servicebalie Retail gelanceerd, speciaal voor medewerkers in de retail non-food. Toen wisten we nog niet hoe roerig dit coronajaar zou worden. Vooral de retailsector wordt hard geraakt. Afgelopen jaar hebben experts van de Servicebalie Retail elke dag retailcollega’s geholpen met hun vragen of zorgen over werk, inkomen en mantelzorg. Ze hebben steevast een luisterend oor en ondersteuning gevonden bij De Servicebalie Retail.
Zit jij er bijvoorbeeld mee hoe je jouw huidige werk kunt combineren met de zorg voor een zieke ouder? Wil je minder gaan werken en weten welke financiële ruimte je hebt? Of, heb je veel vragen over hoe je de eindjes aan elkaar moet knopen? Zomaar wat vragen die dagelijks bij De Servicebalie Retail binnenkomen.  

Vragen over geldzaken

Geldproblemen kunnen een logisch gevolg zijn van iets wat je overkomt, zoals bijvoorbeeld de coronacrisis. Praten met anderen over je geldzorgen vermindert stress, geeft je inzicht én helpt je om je geldproblemen op te lossen. 

Ben jij mantelzorger?

Iedereen krijgt helaas vroeg of laat te maken met de zorg voor een naaste. Je doet het met liefde, maar toch is het niet altijd eenvoudig. Het is fijn als iemand met je meedenkt hoe je dit combineert met je werk. Of, hoe je (mantel)zorg in kunt vullen met de huidige coronamaatregelen. Bespreek het met je leidinggevenden of met een van de experts van De Servicebalie.

Je staat er niet alleen voor

Wij kunnen ons voorstellen dat je veel vragen hebt of je zorgen maakt. Zeker nu jouw werk er wellicht anders uitziet. Neem dan gerust contact op met experts van De Servicebalie Retail. Zij zijn er speciaal voor jou en je collega’s in de retail non-food. Neem contact op met De Servicebalie Retail. Experts helpen je graag op weg! Iedere werkdag staan ze voor je klaar tussen 8.00 en 18.00 uur. Bel 0345 851420, of stuur een e-mailbericht naar deservicebalieretail@unie.nl.

Meer weten?

Kijk hier voor meer informatie over de Servicebalie Retail. Je vind daar ook twee e-learnings over mantelzorg en geldzorgen, die je helpen om weer grip te krijgen op je situatie.

Meer info