06/10/2021 | Leestijd 2 minuten

Baan kwijt? Met deze gratis workshop pak je de draad weer op

Een baan is veel meer dan een bron van inkomsten. Jouw werk brengt jou sociale contacten, status, voldoening en plezier. Als dat allemaal wegvalt, om welke reden dan ook, kan dat behoorlijk rauw op je dak komen. Gelukkig is het maar tijdelijk. En waar één deur dicht gaat, gaat altijd een nieuwe deur weer open. Met de gratis workshop Omgaan Met Verlies van je Baan van Youfit@retail op dinsdag 12 oktober kom je door deze ‘rouwperiode’ heen. 

Baan kwijt? Met deze gratis workshop pak je de draad weer op

Youfit@retail helpt medewerkers uit de retail 

De coaches van YouFit@retail spreken al jarenlang mensen die hun baan verliezen, op wekelijkse basis. Deze ervaring hebben ze gebundeld in een gratis workshop, waarin ze aandacht besteden we aan dit verlies. Zo kun je stilstaan bij dit verlies en tips krijgen voor het proces van verandering. Doe er je voordeel mee en schrijf je in!

Bij de gratis workshop Omgaan Met Verlies van je Baan krijg je antwoord op de vragen: 

  • Ik blijf er maar heftige emoties bij houden, hoe kan ik hier mee leren omgaan?
  • Wie ben ik nog zonder mijn baan?
  • Ik blijf maar piekeren…

Je leert om:

  • Erover te praten: door te praten verwerk je stukje bij beetje. Met wie en hoe werkt dat ook goed?
  • Te kijken naar het hier en nu. Te kijken naar waar je nu staat: hoe ga je om met het verlies van je baan? Wat zijn andere manieren?
  • Vanuit de oude baan kijken naar de toekomst: wat wil je van je oude baan weer terugzien in je nieuwe baan? Wat wil je juist niet meer?
  • De methodiek van deze workshop is gebaseerd op het Duale procesmodel en Acceptance and Commitment (ACT). Tijdens de online workshop leer je het model kennen en begin je alvast met het zetten van de eerste stappen.

Schrijf je in!

Datum: dinsdag 12 oktober van 13:00 – 15:30 uur
De workshop Omgaan Met Verlies van je Baan is gratis en bedoeld voor iedereen die werkt in een (online) winkel (of kan aantonen dat het afgelopen jaar te hebben gedaan). Deze vindt plaats via Teams.

E-coaching na deze workshop

Heb je na deze e-workshop behoefte om er dieper op in te gaan 1-op-1 met een coach of/en wil je (praktische) hulp bij het zoeken naar een nieuwe baan? Dat kan door je aan te melden voor gratis e-coaching. Twijfel je of heb je vragen? Dan kun je ook contact met ons opnemen door het invullen van dit formulier of telefonisch: 030-7511900

Meer weten?

Via Werk in de winkel kun je gratis advies inschakelen voor hulp bij je loopbaan. Of je nu net je baan kwijt bent, of stappen wil zetten om je carrière naar een hoger plan te tillen. Je kunt terecht bij o.a. Youfit@retail en Jouw talent in de winkel.

Meer info